Receptie

Door de receptie die volgt op de uitvaart, kunnen in het algemeen de familie en naasten van de overledene even samenkomen om hun rouw te delen. De receptie maakt het ook mogelijk dat de meest aangedane mensen zich gesteund voelen.

De organisatie van een receptie na de uitvaart moet perfect zijn georkestreerd, zodat niets dit moment van reflectie zal bezoedelen, tijdens hetwelk de naasten zich de goede tijden herinneren die zijn gedeeld met de overledene en hem een collectieve hulde brengen.

 

 

repas-3-mini

 

Sommige mensen die ver weg wonen, hebben soms vele kilometers moeten reizen om de uitvaart bij te wonen en de organisatie van een receptie na een uitvaart is een manier om hen te bedanken voor hun compassie richting de overledene.

Begrafenisonderneming Dubois & Tanier kan de gehele organisatie van uw receptie na de uitvaart op zich nemen, van de keuze van de zaal en de gekozen formule tot aan de ontvangst van de deelnemers, binnen  een gepland budget dat niet wordt overschreden.

 

Begrafenisonderneming Dubois & Tanier beschikt over 3 receptiezalen, gelokaliseerd in respectievelijk WanzeTinlot en Tihange.